QuarkXPress v9.5.1



QuarkXPress yazılımı; en sonunda dinamik bir çıktı üretebilmek için kullanıcıların, yazma işlemlerini, düzenleme işlemlerini ve baskılama işlemlerini; renklerle ve resimlerle birleştirmelerine olanak sağlayan, oldukça güçlü bir yerleşim düzeni ve baskı öncesi programıdır.

Bu program; yerleşim düzeni ve tasarım, baskılama işlemi, internet sayfası oluşturma işlemi, renklerin yönetimi ve çıktılar için birçok farklı özellikleri kullanıcılara sunar. Programın oldukça kapsamlı olan yazdırma kontrolleri; kullanıcıların neredeyse her türdeki dokümanı, çıktı olarak alabilmesine olanak sağlar. Bu programı kullanarak; içinde üstüne fareyi getirince dönen efektler, hiper bağlantılar ve biçimler barındıran, web dokümanları oluşturabilirsiniz.

Ayrıca bu programı kullanarak; içerikleri 'XML' (Extensible Markup Language / Genişletilebilir İşaretleme Dili) formatına dönüştürebilirsiniz. Ayrıca programda; 'XML' formatındaki içerikler, dinamik internet sayfaları oluşturabilmek için 'HTML' şablonları ile birlikte kullanılabilir.


Boyut : 614.9 MB
Sıkıştırma : Rar / Şifresiz
Tarama : Avira-Avast / Durum Temiz
 
http://yadi.sk/d/_omWmDkZMGDj7
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Counter Strike 1.6 Karanlık Yerleri Aydınlatma

Agar.io - Skin İsimleri