Call of Duty Modern Warfare 3 (Black Box)


Call of Duty, her oyunda biraz daha ileri gitmeye devam ediyor. İlk Modern Warfare oyunuyla yeniden doğan seri, modern savaş sanatında üçüncü perdeye start vermek üzere. Rusya giderek güçleniyor, daha doğrusu aşırı milliyetçi kesimin başlattığı faaliyetler son hızıyla sürüyor. Makarov, evet Makarov hala kayıp ve onun peşinde hala bir ekip var; Cpt. Soap MacTavish, Cpt. Price ve Rus müttefikimiz Nikolai.

Modern Warfare 3, iki numaralı yapımın bitiminin kısa süre sonrasında başlayacak. İki numaralı oyunun finalinde General Shepard ile benzeri görülmemiş bir kovalamaca yaşamış ve sonunda hayatta kalmayı başarabilmiştik. Shepard, bir kuklaydı ve ortadan kaldırıldı. Şimdi ise, o ipleri elinde tutanı bulmamız gerekiyor. Yani o kanlı hava limanı baskınını gerçekleştirip, sonra da ortadan kaybolan, ama etkisini her zaman hissettiren Makarov'u!

Modern Warfare 3, yine Infinity Ward önderliğinde geliştiriliyor, ancak bu kez ekibe takviye olarak iki stüdyo daha bulunuyor; Sladgehammer Games ve Raven Software. Hatırlarsınız, Modern Warfare 2'nin geliştirilme sürecinin ardından Infinity Ward patronları Jason West ve Vince Zampella'nın görevlerine son verilmiş, bu durum hem sektörde, hem de oyuncu çevrelerinde büyük yankı uyandırmıştı. Activision, bu ikilinin yapılan anlaşmaya itaatsiz davrandığını öne sürerken, Infinity Ward yapımcıları ise, paralarını alamadıkları gibi, Activision'ın Call of Duty markasına tek başına sahip olmak istediğini öne sürüyordu.
Sonuç olarak dava süreci hala devam ediyor ve bu süreç sırasında yeni Call of Duty oyunları da gelmeye devam ediyor. Sladgehammer Games, oyunun dinamikleri ve senaryo moduna yardımlarda bulunurken, Raven Software da Modern Warfare 3'ün çoklu oyuncu modlarıyla ilgileniyor.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minumum

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 veya AMD Phenom X3 8750 İşlemci
RAM: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600GT veya ATI Radeon X1950 Shader Model 3.0 256 MB Ekran Kartı
Hard Disk: 16 GB Hard Disk alanı
İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Direct X: 9.0c


OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER




Boyut :  5.20 GB
Sıkıştırma : Rar / Şifresiz
Tarama : Avira-Avast- DRWEB / Durum Temiz
https://mega.co.nz/#!q1pWDBBL!RbgjakMMk903mwf8Lb1nRNbXEor6Tb45ndUAgY9bTwg

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Counter Strike 1.6 Karanlık Yerleri Aydınlatma

Agar.io - Skin İsimleri