Battle Chess: Game of Kings



Yeryüzünde ülkeler arasında geçen zorlu savaşlar ve korku dolu mücadeleler Battle Chess: Game of Kings oyunumuz ile birlikte farklı bir boyut kazanıyor. Rakiplerinize karşı vereceğiniz mücadeleler bu yapım ile birlikte satranç tahtasına taşınacak. Artık gücünüz değil sahip olduğunuz zekanız önemli olacak.

Farklı oyun senaryoları, sayılan hamleler ve satranç konusunda ki yeteneklerinizi sınayacağınız bir sistem.
Rakiplerinizi ve onların aldıkları kararları sürekli olarak gözden geçirin ve yapacağınız her bir hamle için düşünün. Satranç tahtası üzerinde rakiplerinizin hareketlerini gözden geçirin. 
Satranç konusunda ki bilgilerinizi daha da geliştirmek için eğitimlere katılın, bir yandan eğlenceli anlar geçirirken bir yandan da bilgi seviyenizi yükseltin. 
Dikkat çeken animasyonları ile birlikte yaşayacağınız gerilim dolu anları daha da farklı anlar haline getirecek olan sistemi sayesinde sizler üzerinde bağımlılık yapacak. 
Oyun içinde sizlerin elde edeceği hiçbir başarı boşa gitmeyecek ve sizler her bir başarınız karşılığında ödüllendirileceksiniz. 
Her bir detayı büyük bir özen ile hazırlanmış olan kaliteli görselleri ile birlikte Battle Chess: Game of Kings oyunumuz adeta ekranlarınızdan fırlayacak kadar canlı olacak. Ses efektleri ve sizlerin yaşayacağı heyecan dolu anlar ile birlikte koltuklarınıza kilitleneceksiniz. 

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ 

İşletim Sistemi: Windows XP, 7, 8
 İşlemci:
1 Gigahertz yada daha hızlı
 Ekran Kartı: 750 MB RAM
 DirectX:
  9.0c
RAM: 1 GB
 HDD: 
3 GB
 OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER 



Boyut :  1.63 GB
Sıkıştırma : Rar / Şifresiz
Tarama : Avira-Avast- DRWEB / Durum Temiz

http://yadi.sk/d/9AVEURVeMLQNF

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Counter Strike 1.6 Karanlık Yerleri Aydınlatma

Agar.io - Skin İsimleri