Internet Download Manager Sahte Lisans(Fake Serial) - IDM Kayıtı Uyarısına Kesin Çözüm



Merhabalar arkadaşlar, IDM 6.23 Build 10'dan sonra daha çok fazla karşılaşılmaya başlanılan IDM Sahte lisans sorununa çözüm olmak için 2 ayrı yöntemi anlatacağım sizlere. Her ikisi için de program indirmek gerekli bu nedenle her çözüm yolunun bitiminde sizlere o çözümde kullandığımız programın indirme linkini vereceğiz, oradan indirebilirsiniz.

Örnek hata görüntüsü:

1. Çözüm:
1- İlk olarak bilgisayarınızdaki Idm'yi kaldırın, ccleaner ile tarayın ve buradan Idm'yi tekrardan indirin.(Videolu Anlatım İçin Tıkla!)
2- Video da da anlatılan işlemleri yaptıktan sonra IDM'yi kapatın ve sağ altta(saatin orada) IDM simgesini bulunuz ve sağ tıklayıp oradan da çıkış yaparak tamamen kapatınız.
3- Şimdi bizlere Patch dosyaları lazım. Onları Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz.
4- İndirdiğiniz rar dosyasının içerisindekileri masaüstüne atın, rar şifresini "fullucretsizindir" olarak girin.
5-  Patcher 1 adlı uygulamayı açın ve sol altta bulunan "Patch" butonuna basın. Patch 1 uygulamasını kapatın.
6- Patcher 2 uygulamasını açın burada da aynı işlemi yani sol altta bulunan "Patch" butonuna basın. Eğer size "Can not find the file. Search the file?" diye bir uyarı verir ise "Evet" e basın ve IDM'nin kurulu olduğu dosyayı açıp "IDMGrHLP" adlı uygulama dosyasını kopyalayıp masaüstüne atın. Tekrardan Patcher 2'yi açıp "Patch" a bastığınızda lisanslama işlemi bitecektir.

2. Çözüm (Kesin Çözüm):
İlk olarak bilgisayarınızda bulunan IDM'yi kaldırın ve buradan tekrardan indirin.(Videolu Anlatım İçin Tıkla!)
1- İlk olarak konunun altında da vermiş olduğum adresten TrashReg adlı programı indiriniz.(Buraya Tıklayarak da indirebilirsiniz!)
2- Programı kurun, daha sonra açın ve Sırasıyla >  View -> Sort List by... ->...Ket Description 'u se.erel "Visual Protect 3.5+" ı daha kolay bulabilmek için o kısmı alfabetik sıralıyoruz.
3- Şimdi Gösterdiğim kısımda "Visual Protect 3.5+" ı buluyor, sağa tıklayıp "delete selected key" e basıp kaldırıyoruz.
4- Reg kaydı tamamlandı. Sırada Kurulum var. Buraya tıklayarak Internet Download Manager 6.23 Build 10 ve üstü sürümleri indirerek sorunsuz kurulum sağlayabilirsiniz.
Videolu Sesli Anlatım:

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Counter Strike 1.6 Karanlık Yerleri Aydınlatma

Agar.io - Skin İsimleri