Everimaging HDR Darkroom 3 Pro 1.1.1 Full




Çarpıcı HDR yıldırım hızıyla görüntüler ve profesyonel özellikler ile sonuçların kolay oluşturma. Hızla ve kolayca kendinize daha fazla düzenleme seçenekleri vermek için 16 HDR Styles seçin. Gerçekçi fütüristik sanatsal için , size görüntününgörünümünü kadar değiştirin. Hatta onları değiştirmek ve kendi özel Stilleri tasarruf edebilirsiniz !

Cutting- edge Yerel / Küresel Tone Mapping teknolojisi
Bizim Yerel / Küresel Tone Mapping teknolojisini kullanarak , saniyedeen muhteşem foto- gerçekçi sonuçlar üretecektir. Hatta daha ileri sonuçlar istiyorsanız biz de sizeTone Mapping parametrelerin kontrolü verir . Ve her zaman olduğu gibi , biz pozlama, kontrast ve doygunluk , size tümiyi fotoğraf düzenleme araçları vermek eğrileri ve lens düzeltme gibi daha gelişmiş özellikler için .

Hayalet Azaltma Teknolojisi
Eğer birden fazla çekim alırken bir nesnesahne ile hareket ederse , bizim Hayalet Azaltma teknolojisi,görüntüleri bir araya getirildiğinde " gölgelenme " sorunu düzeltir .

Hizalama Teknoloji
Kameraparantez çerçeveleri arasında biraz hareket ettiğinde HDR Karanlık Oda 3'ün gelişmiş hizalama algoritması sorunları düzeltir .

Real-Time İşleme
Neredeyse tüm HDR Karanlık 3işlem denetimlerin HDR Karanlık Oda 3 standart bir özellik olarak gerçek zamanlı işleme ilepiyasadakien hızlı işleme HDR yazılım yapma , gerçek zamanlı vardır. Bir bilgisayarın önünde oturarak zaman harcamak yok . Orada geri almak ve daha fazla ateş !

Güçlü Toplu İşleme
Bizim Toplu İşleme Motoru otomatik olarak eşsiz tercihlerine göre fotoğrafların birden fazla setleri yönetir. Stilleri ve ayarlamaları uygulayın ve bize sizin içinçalışma yapalım . Kendinizi manuel ayarlamalar sayısız saat kaydetmek için toplu işlemegücünden yararlanın .

Camera RAW File Converter
HDR Karanlık Oda 3 vs Canon , Nikon, Sony , Olympus ve Panasonic gibi Adobe ( DNG ) , düzinelerce bu son sürümü ile eklenen dahil 150'den fazla fotoğraf makinesi modellerinin RAW dosyalarını destekler.




Boyut :  52.2 MB
Sıkıştırma : Rar / Şifresiz
Tarama : Avira-Avast- DRWEB / Durum Temiz

http://yadi.sk/d/wbjMa29KPrup4

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Counter Strike 1.6 Karanlık Yerleri Aydınlatma

Agar.io - Skin İsimleri