Spider Man 3


Önce çizgi romanlarla daha sonrasında ise beyaz perde ile hayatımıza giren bir çok Marvel karakteri var. İşte bugün sizlere Marvel karakterlerinin en ünlüsü olan örümcek adamın yeni oyunu SpiderMan 3 indir oyununu tanıtacağız.
Önceki oyunlarına göre büyük bir değişim yaşayıp karşımıza gelen SpiderMan 3 konsollardan sonra bilgisayar platformunda da efsane oyunlar arasında yerini alacak gibi. Oyunun geliştirilmesi ve dağıtımı Activision firması tarafından yapılıyor. Oyunun haritası diğer oyunlarından çok farklı ve çok büyük. Marvel bu oyununda karakterleri arasında büyük bir etkileşim yapmak istemiş belli ki. Oyun boyunca bir çok Marvel karakteri ile diyaloğa gireceğiz. Bir önceki sürümü SpiderMan 2 gibi şehirde başı boş dolaşabiliyoruz. Ana görevlerden başka bizlere verilen yan görevler ile oyunun heyecanı hiç dinmiyor. Aksiyonun eksik olmadığı oyunda bir görev biter bitmez saniye geçmeden diğeri ile karşı karşıya kalıyoruz.
Oyunun önceki sürümü ile kıyaslayacak olursak grafiksel olarak daha iyi bir oyun var karşımızda. Örümcek adamın tasarlanması bile yeni baştan yapılmış diyebiliriz. Oyun içerisinde karakterlerin sesleri, örümcek adamın ağ atma sesleri  hiç yapmacık durmuyor.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşlemci: Pentium 4  @ 1.8 GHz veya Athlon
Bellek: 1 GB RAM
HDD: 6.7 GB
Ekran Kartı: 256 MB ekran kartı  (ATI x1300 / GeForce 7300+)
OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER 



Boyut :  3.1 GB
Sıkıştırma : Rar / Şifresiz
Tarama : Avira-Avast- DRWEB / Durum Temiz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Counter Strike 1.6 Karanlık Yerleri Aydınlatma

Agar.io - Skin İsimleri