Program4Pc PC Vİdeo Converter v7.3 Full



PC Video Converter GP, 3GPP, 3GP2, 3G2, 3GPP2, AVI, IVF, DIV, DIVX, MTS, M2TS, DV, VOB, FLV, F4V, FLC, FLI, M4V, MKV, MPG, MPEG, MPA, DAT, MP4, MXF, DVR-MS, NSV, OGV, MOV, QT, RM, RMVB, H264, TIVO, TS, TP, TRP, VRO, WMV, ASF, WTV, WEBM, DVD and Blu-ray files and convert them to many different video formats: MP4, M4V, AVI, MPG, WMV, 3GP, 3G2, SWF, MOV, FLV, WEBM, M2TS, MTS, RM, MKV, TS, DV, ASF, Animated GIF, VOB, vb. video dosyalarınız farklı formatlara dönüştürmek için kullanabileceğiniz bir programdır.
Kolay kullanım sunan video dönüştürme program toplu olarak videolar işleyebilmektedir. Bunun yanında dosya gezgini ile de video ekleyebildiğiniz program eklediğiniz dosyaların işlem sırasındayken uzunluklarını ve dosya konumunu öğrenmenize olanak tanır. Detaylı olarak videoların ses ve görüntü ayarlarına yer veren program videolar yeniden boyutlandırabilmenize imkan vermektedir.
Dahili medya oynatcı videolardan görüntü alabilmevirgul Program4Pc PC Video Converter 7.5 iliem bittiğinde bilgisayar otomatik kapatma programın diğer kullanışlı özellikleridir.



Boyut :  28MB
Sıkıştırma : Rar / Şifresiz
Tarama : Avira-Avast- DRWEB / Durum Temiz
http://yadi.sk/d/SqUex7giKGSfv

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Counter Strike 1.6 Karanlık Yerleri Aydınlatma

Agar.io - Skin İsimleri