Crysİs 2 Full İndİr



Crysis 2, Almanya Frankfurt merkezli Crytek'in geliştirdiği ve Electronic Arts'ın yayınladığı Birinci Kişi Nişancı bilim kurgu tarzı bir video oyunudur. Oyun Microsoft Windows, Playstation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulmuştur ve oyunda Crytek'in geliştirmiş olduğu en yeni oyun motoru CryEngine 3 kullanılmıştır. Crysis 2, Kasım 2007'de satışa sunulmuş Crysis'in devamı niteliğindedir ve oyun resmi olarak 1 Haziran 2009 tarihinde duyurulmuştur. Electronic Arts'ın E3 2009 Konferası sırasında bir dakikalık teaser yayınlanmıştır.

Crysis 2 uzaylıların sebebiyet verdiği bir hastalıktan dolayı tahliye edilen New York City'de 2023 yılında geçmektedir. Önceki oyunlara benzer olarak, Crysis 2 silah ve yeteneklerin kişiselleştirme özgürlüğüne sahip olacaktır. Crytek, Far Cry ve Crysis adlı oyunlarındaki gibi orman çevresinde geçen bir diğer oyun yapmaktan kaçınarak; New York City'de bir kentsel ortam oyuna konu olmuştur. Kentsel ortam saldırıların ne şekilde planlanıp ilerleme kaydedilmesi konusunda oyunculara daha fazla seçenek sunmaktadır.


 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum:

İşletim Sistemi: Windows XP, Vista ya da Windows 7 ile en son Hizmet Paketi (Service Pack) güncellemeleri,
İşlemci: 2GHz'de çalışan çift çekirdekli Core 2 Duo veya 2GHz ya da üstü hızlarda çalışan çift çekirdekli AMD Athlon II X2,
Bellek: 2GB (Windows Vista için 3GB)
Sabir Disk: 9GB depolama alanı
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 8800GT 512MB, AMD-ATi Radeon HD 3850 512MB
Ses kartı: DirectX uyumlu ses kartı 
DirectX: 9.0c 
 

OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER




Boyut :6.78 GB
Sıkıştırma : Rar / Şifresiz
Tarama : Avira-Avast / Durum Temiz

https://mega.co.nz/#!PUJVzaiD!chsWzQYRtPUze-x0c0DRTGa7yPg7mKpRDkeLuCpXuXw



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Counter Strike 1.6 Karanlık Yerleri Aydınlatma

Agar.io - Skin İsimleri